10 maj 2011

Ledighetens sista dag

TransFighter. 179 meter lång, och 26 meter bred
Den här ledigheten blev lite längre än jag först räknade med men jag klagar absolut inte på det. Vädret har ju varit gudomligt här hemma, sånär som på förra veckans köldknäpp men som man brukar säga: "Det som inte dödar, härdar".

TransFighter har lastat färdigt i Corner Brook och är nu på resa ner till Portland, Maine där vi ansluter. I morgon eftermiddag lyfter ett KLM-plan i riktning Amsterdam och ombord kommer jag att befinna mig. Väl i Amsterdam blir det byte av flygbolag till Delta Airlines och deras en Boeing 767:a kommer att transportera oss över Atlanten och bort till "Stora Sjöarna". Vi landar i bilmetropolen Detroit och byter där plan för det sista benet som slutar i Portland. Natten spenderas sedan på hotell innan vi klättrar upp för fallrepet och embarkerar TransFighter på torsdag morgon.

En ny tjänstgöringsperiod tar alltså sin början och jag lämnar ett soligt Köping bakom mig för en tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar