10 oktober 2011

Snart en vecka på hemmaplan

Det blev ett besök här innan jag tog färjan från Puttgarden
Avslutningen i Lübeck gick planenligt och i tisdags morse kunde jag dra norrut genom Tyskland, Danmark och Sverige för att påbörja ledighet. Färden gick via Åled för att lämna lite grejer som Mats skickat med och hela turen gick fortare än jag beräknat mycket tack vare att det inte var så mycket trafik och man kunde hålla ett jämnt tempo.

Sedan jag kommit hem har jag såklart åkt runt och träffat nära och kära i trakterna och i helgen var det dags att ta upp båten för i år. Jossan och Amir var hemma också så Amir hjälpte mig och farsan med upptagning och rengöring. Mycket uppskattat. Det blir inte lättare att få bort all skit undertill med åren.

Veckan som kommer blir lite spännande eftersom det är dags att "upptäcka min sångröst" på torsdag och i morgon kväll blir det en spännande drabbning i damhandbollens elitserie när VästeråsIrsta möter Team Eslöv i Bombardier Arena. I morgon är det också dags att klämma in några extra hästar i bilen vilket jag mycket nyfiken avvaktar resultatet på.

3 kommentarer:

 1. Om du besöker Västerås så undvik Jensens Böfhus (resturang i centrum) åt middag där två gånger och blev besviken bägge gångerna.
  MVH. Torolf

  SvaraRadera
 2. hej vi har just komit över sockeln på väg mot philla du hade väl ingen luft i däcken efter det besöket hahahaha heja på tjejerna från mig ochså
  ha det
  haddock

  SvaraRadera
 3. Ja Jocke det var tur att det var 180 kusar i bilen så den orkade hela vägen hem ;)

  Torolf det var synd du blev besviken. Jag brukar äta där ganska ofta och tycker det är jättebra, speciellt Whiskysåsen

  SvaraRadera