30 oktober 2011

Sportweekend

Idel vinster för lag som ligger mig varmt om hjärtat
Den gångna helgen har minst sagt gått i sportens tecken och utfallet har varit synnerligen positivt ur mitt perspektiv sett.

I lördags morse begav jag mig ner till farsan som är gräsänkling i helgen och tillsammans löste vi veckans Melodikryss innan det var dags att svida om till Brynäströjorna och bege oss mot Hovet i Stockholm. I detta hockeynäste tog sig hemma-laget AIK emot vårt kära Brynäs. Utgången var inte alls säker på förhand men Brynäs kämpade hårt och även om riktigt skönspel saknades så trummade man på och behöll greppet om matchen. Slutresultatet kunde gästernas Martin Johansson fastställa när han på tennis placerade en cross-pass från Johan Larsson bakom hemma-keepern Victor Fasth. Ett stycke hockeygodis signerat Gävlelaget!

Idag var det Västerås och Bombardier Arena som var skådeplatsen för nästa triumf. Hemmalaget VästeråsIrsta tog emot gästande bollklubben Heid. Matchen inleddes starkt från hemma-lagets sida men alltjämt bara en bolls ledning i halvlek. Lagen följdes sedan åt till det var 10 minuter kvar av matchen när Västerås-tjejerna startade upp en huvudmaskin till och kunde dra ifrån Heid som kort och gott blev stående kvar på kajen (för att uttrycka sig maritimt).

Två välförtjänta segrar för två duktiga lag och pricken över i:et stod Köping Hockey för när de besegrade Forshaga IF, efter straffläggning, på bortais.

Här hittar ni dessa lag på nätet:

Brynäs IF - http://www.brynas.se/
VästeråsIrsta HF - http://www.vasterasirsta.se
Köping Hockey - http://www.kopinghockey.se

Uppdatering: Eftersom den tropiska storm-säsongen är mer eller mindre över återkommer istället hamnkartan i bloggens högerkant. Den har också dagen till ära uppdaterats med lite nya ikoner samt aktuella hamnar.

5 kommentarer:

 1. Trodde du höll på VIK...

  Mässkalle

  SvaraRadera
 2. Nej det har alltid varit Brynäs för min del :)

  SvaraRadera
 3. Blir tuffare motstånd den 2/11- för Köping Hockey, eller hur?


  "Lövenfan" for ever!

  SvaraRadera
 4. Ja precis Fyrgård på onsdag blir det kamp :)

  SvaraRadera
 5. Som jag sa AHC blev för svåra igår den 2/11-.
  Men i tabellen är det jämna steg.

  SvaraRadera