14 november 2011

Ledigheten rusar fram

Promenad runt stan. Vid passage av hamnen sågs bara stamgästen
CORAL IVORY ligga inne.
Ledigheten rusar fram i rask fart men av allt att döma finns det ännu några veckor kvar innan det är dags att packa väskan och flyga över till Nordamerika för påmönstring. Min avlösare Janne aviserade i ett mail tidigare att han hade för avsikt att stå till Portland nästa gång vilket innebär 9-10 december eller liknande. Jag är mer eller mindre redo hursomhelst och kan dra när det passar.

Veckan som har gått har varit lite blandad med inslag av husvakteri (föräldrarna har varit en vecka i Italien och vandrat), förberedelser för födelsedagskalaset igår samt diverse knep och knåp med musikaliska inslag. Dagarna är ju rätt så mörka och tråkiga så här års så det gäller att lysa upp tillvaron med en och annan trudelutt.

Någon direkt vinter har man inte sett till och minusgrader är inget självklart inslag i temperaturbilden. Så en och annan promenad kan man fortfarande åstadkomma utan broddar under dojorna. Till exempel dagens marsch om 13.4 km som åskådliggörs på bilden ovan.

I morgon är det dags att bevittna ledighetens sista handbolls-match i Bombardier Arena och på torsdag stundar Whiskyprovning på Ögir. Många trevliga hållpunkter kommande vecka också...o ja just ja, jag fyller ju 32 år i morgon också.

3 kommentarer:

 1. Grattis i förskott....Önskar:

  Mässkalle

  SvaraRadera
 2. Ojdå då är det bäst att man säger grattis i förskott för imorgon bär det av till London på en minisemester med fru och barn.

  Hälsningar Thomas.

  SvaraRadera
 3. Gratulerar på högtidsdagen.
  OBS. det är jubilarens privilegium att välja dagen för firandet.
  MVH. Torolf

  SvaraRadera