12 januari 2012

Regnstopp

Mumsig middag på Jack Quinn i Norfolk
Foto: Pontus Jönsson

NORFOLK INTERNATIONAL TERMINAL, VIRGINIA
2012-01-12 kl 19:00 svensk tid (13:00 lokal tid)Som prognoserna förutspått regnade i stort sett hela gårdagens lossning bort och satte stopp för fortsatt arbete. Detta passade jag och Mats på att utnyttja genom att åka in till Downtown Norfolk för lite shopping och god mat. Jag har länge gått och varit sugen på en iPad och när jag insåg att lagren var välfyllda på Apple Store i MacArthur Center så var affären ett faktum. Så nu har jag en ny leksak att ägna mig åt.

När Mats och jag var ute på byn i somras hamnade vi på en irländsk bar på Granby Street och vi var väldigt nöjda med maten och servicen då. Så i brist på fantasi begav vi oss tillbaka dit igår eftersom vi visste att det var ett säkert kort. Inte heller denna gång gick vi missnöjda därifrån. Som förrätt beställde jag in en Chili som påminde mycket om den "Chili på minuten" som jag brukar göra hemma och den var mycket välsmakande. Hickoryrökta, whiskymarinerade revben med BBQ-sås, hemgjorda fries och ångkokta Haricot Vertes blev det till huvudrätt och det var helt fantastiskt gott! Så har ni vägarna förbi Norfolk så rekommenderar jag ett besök på Jack Quinn.

Idag skiner åter solen och lossningen fortlöper i stadig fart. Förmodligen blir det avgång i morgon förmiddag mot Portland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar