12 februari 2012

Modellfotograf?

Västerås hamn och Värmeverk i eftermiddagsljuset tidigare i veckan
Foto: Pontus Jönsson
Lillsyrran hörde av sig förra veckan och ville ha lite nya bilder tagna på sig. Då var vädret inte så fördelaktigt så det sköts på framtiden. Betydligt mer strålande var dagens sol och därmed packade jag kameran och drog ner till Malmön för att leka fotograf. Resultatet blev över förväntan men kanske egentligen inte så konstigt med ett bra motiv.

Helgen för övrigt har bestått av familjemiddag i fredags kväll när vi samlades hemma hos mor och far. Lördagen däremot inleddes med besök hos länsman för "Öppet hus". Sveriges modernaste polishus invigdes nyligen i Köping och det visades stolt upp. Handboll i Västerås där VI-damerna besegrade Örebro följdes sen raskt av 50-årsfirande på Virgatan. En mycket trevlig helg.

Veckan som kommer innehåller en del kul evenemang också och kanske dyker det upp nån bild från detta också.

Ett stycke fin lillasyster
Foto: Pontus Jönsson

1 kommentar:

  1. Vilka nostalgiska vibbar jag får när jag ser fotot nerefrån Hyttviken!! När jag växte upp så fanns inte den där bron där och inne i viken var det fullt med nöjesbåtar. Som ett starkt minne är när min pappa var ute och letade efter mig och han hittade mig längst ute på bryggan, 6 år var jag och redan då drogs jag till sjön,flyttade från V-ås 66. Ett av de sista jobben jag gjorde var att medverka i byggandet av det stora skorstenen som syns på bild.. Måste nog ta mig en tur tillbaka till minnenas mark..
    Mässkalle

    SvaraRadera