27 februari 2012

Semlor, födsel och party

Varning för stenskott!
När jag skriver födsel så tänker jag inte på Bernadottern utan såklart lille Agust som i veckan som gick på sedvanligt manér gjorde entré i världen efter 9 månader i mamma Tryggs mage. Än så länge verkar han vara lika snäll som sin storebror vilket bådar gott för fortsatta besök :)

Vad gäller partyt så bestod det av förlovningsfestligheter i Stockholm när syrran och hennes sambo ställde till med baluns i lördags. En mycket trevlig och lyckad fest med många nya intressanta möten. Vi sov kvar där innan vi åkte hemåt på söndagseftermiddagen. Till mitt stora förtret fick jag ett stenskott på vindrutan men efter ett besök på Bilia i morse har detta reducerats till snudd på oigenkännlighet. Det gäller att smida medan järnet är varmt så att säga.

Handboll i "Bomben" hanns också med innan söndagen tog slut och vinst till Västerås-tjejerna krönte denna trevliga vecka.

12 mars är nu inriktningen för påmönstring och därmed en ny törn som överstyrman ombord i Transatlatntics "sista ute-båt", TransFighter. Så två veckor ledigt kvar alltså innan allvaret drar igång igen. Något som jag som vanligt ser fram emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar