01 mars 2012

Båt-plåt och Handboll-koll

VIKING CINDERELLA på ingående mot Stadsgården
Foto: Pontus Jönsson
Grönfinken Gunnar?
Foto: Pontus Jönsson
Fotointresset är alltid stort hos herr Jönsson men ändå så är det långt ifrån alltid som kameran hänger med mig ut. Den här veckan har det dock inte fattats fotomöjligheter. När jag i tisdags tog en promenad i det strålande solskenet nere i Norsa Hagar så fångade jag bland annat en grönfink på bild. Igår drog jag iväg mot Stockholm igen för att på kvällen se VästeråsIrsta på bortaplan i Nacka Bollhall. Innan avkast tog jag en sväng förbi Finnboda för att i solljuset föreviga några kryssningsfärjor som passerade. Nedan ett axplock av dessa bilder och vill man se fler härliga handbollsbilder så rekommenderar jag ett besök på Elin Lindéns blogg: http://elinlindenfoto.blogg.se

BIRKA PARADISE
Foto: Pontus Jönsson

Handboll är en fysisk sport
Foto: Pontus Jönsson

1 kommentar: