27 mars 2012

Ingen modeblogg precis

En Canada-skjorta, en Softshell-jacka och ett stativ blev
resultatet av gårdagens promenad iland

CORNER BROOK, NL - CANADA
2012-03-27 kl 17:30 svensk tid (13:00 lokal tid)Nej man kan nog inte direkt beskylla min blogg för att vara en modeblogg som svämmar över med inlägg om kläder och dylikt. Fast i brist på annat, eftersom det inte händer speciellt mycket här ombord just nu, så tänkte jag lägga ut en bild på gårdagens fynd.

Jag och Micke tog en promenad uppför berget till Walmart och Mark's Work Wearhouse för att kolla in utbudet. Jag själv tyckte jag behövde en ny jacka och hade, inspirerad av kollegorna ombord, också fått upp ögonen för såna där sköna "Canada-skjortor" med huva. Båda dessa inköp gjordes också och dessutom till riktiga fyndpriser. Nästan så billigt så det blev gratis. Det slank även ner ett behändigt stativ som passar utmärkt till min ombordkamera. I sitt ihopfällda läge är det cirka 30 cm högt men kan dras ut till hela 104 cm vid behov. Inte så tokigt med tanke på att min Nikon P500 har 36x zoom och även om bildstabilisering finns så är ett stativ att föredra.

Efter ett par lugna dagar till kaj drar lastningen igång imorgon bitti. Lastplanen är gjord men eventuellt blir det lite justeringar allteftersom vi lastar, inte helt ovanligt, samt att det kanske tillkommer en del last i bokningslistan.

2 kommentarer:

 1. Ser ut att vara både snygga och praktiska grejer. Ser vi fram emot att få se på när du kommer hem.
  /mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja jackan tar jag med mig hem men Canada-skjortan lämnar jag nog i garderoben ombord :)

   Radera