29 mars 2012

Lastningen har dragit igång

En av de nya truckarna hämtar last från lastbordet på Tween Deck
Foto: Pontus Jönsson

CORNER BROOK, NL - CANADA
2012-03-29 kl 17:00 svensk tid (12:30 lokal tid)Då har lastningen dragit igång och har pågått det senaste dygnet. Så kommer det också att fortsätta till vi är klara någon gång i nästa månad. Nytt för den här gången är att stuveriet fått ett antal nya truckar till förfogande som nu används både ombord i fartyget och i magasinet. Den övriga fordonsparken på bruket är ganska ålderstigen så det är kul att det kommit lite ny utrustning.

Igår fyllde kapten Krister år vilket firades med pompa och ståt ombord i TransFighter. En synnerligen välsmakande tårta serverades efter middagen och det skålades också för födelsedagsbarnet.

Det är fortfarande kyligt i luften och det snöar mest hela tiden här i Corner Brook, inget direkt vårväder alltså. För övrigt rullar det på som vanligt ombord och det är med spänning vi följer rapporteringarna hemifrån rörande SM-slutspelen i både Hockey och Handboll. Med undantag för ett dygn häromsistens, då SEVSAT hade problem med sin anläggning, så är vi ju ständigt uppkopplade och kan ta del av nyhetsflödet från hemlandet.

Snöyra häromkvällen
Foto: Pontus Jönsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar