02 april 2012

Det går bra för Brynäs

Brynäs värmer upp på bortais i Löfbergs Lila Arena.
Foto: Pontus Jönsson, februari 2012

CORNER BROOK, NL - CANADA
2012-04-02 kl 20:15 svensk tid (15:45 lokal tid)Det är ju ganska roligt att vara Brynäsare i dessa dagar. Laget gör riktigt bra ifrån sig och en SM-final är definitivt inom räckhåll. Lite trist att bara kunna följa deras framfart via textuppdateringar istället för i TV-soffan eller ännu hellre live. Farsan och några av hans jobbarkompisar ska visst bege sig upp till Läkerolen i morgon för att bevittna semifinal nummer 5 mellan Brynäs IF och Färjestads BK. Spännande värre!

En strålande dag här i Corner Brook annars och lastningen fortlöper som förväntat. Avgång redan på onsdag kväll är kanske ingen omöjlighet. Det anländer en ny fartygsbefälselev under morgondagens tidiga timmar som ska göra sin praktik hos oss på däck.

Det var ju 1:a april igår även här i Canada, såklart, och jag lyckades bli överlistad av förman Monty Fudge. När jag frågade honom när allt papper skulle vara färdigproducerat fick jag till svar att båda pappersmaskinerna skulle stängas ner i några dagar så vi kunde nog bli kvar en vecka till. Inte tänkte jag på vilken dag det var utan trillade dit och blev en "April's fool". Det får jag väl bjuda på då.

2 kommentarer:

  1. Tror nog att FBK vänder detta..Spännande är det...

    Mässkalle

    SvaraRadera