16 april 2012

Ha den äran då

Födelsedagsbarnet på bild i Uggleskogen

NANTUCKET SHOALS
2012-04-16 kl 18:00 svensk tid (12:00 lokal tid)Denna soliga april-dag hurrar vi lite extra här ombord, det vill till att vi har bra tryck i rösterna så att gratulationerna når ända hem till Köping där min kära far firar sin 60:e födelsedag idag. Grattis farsan! Jag tänker dock fuska lite och ta hjälp av telefonen för att göra min röst hörd.

Helgen är nu över och en ny vecka tar fart i Transatlantics tjänst här ombord. Vi tuffar på så sakteliga nordvart in i Gulf of Maine för att i morgon förmiddag ta ombord lots för Portland. Stuveriet drar igång på eftermiddagen och vi lossar då kvarvarande last innan vi drar oss upp mot Corner Brook.

Brynäs lyckades inte knyta ihop säcken igår men har mitt fulla förtroende att de reder ut situationen i någon av de kvarvarande matcherna i årets finalserie. Det var en nervkittlande historia att följa matchen på nätet igår. Jag var så nervös att jag var tvungen att gå ner i gymmet och fördriva tid för att inte klättra på skotten.

2 kommentarer:

  1. Det börjar bli tungt för Brynäs verkar det som.

    Mässkalle

    SvaraRadera
  2. Ja vinden har vänt lite men jag tror att de reder ut det till slut!

    SvaraRadera