14 april 2012

Övningslördag


PÅ RESA TILL PORTLAND, ME
2012-04-14 kl 18:00 svensk tid (12:00 lokal tid)Lossningen gick ännu bättre än förväntat så det blev inte en så sen avgång från Norfolk som vi befarat. Vi är nu på resa norrut till Portland, Maine, och har precis avslutat livbåts- och brandövning. Detta hålls enligt alla konstens regler en gång per månad men när man har bytt så mycket folk på en gång som vi nu gjorde i Norfolk så håller man dessa övningar så snart som möjligt efter besättningsbytet.

Brynäs tog i och med dagens match uppe i Skellefteå Kraft Arena ett steg närmare SM-guld. Vi får hoppas att Skellefteå inte vänder det här och i så fall kan Brynäs bärga sitt 13:e guld i ordningen. Det vore ju en perfekt 100-årspresent för föreningen!

Farsan blir inte fullt så gammal men firar sin 60:e födelsedag på måndag vilket firas med stort baluns hemma hos dem ikväll. Tråkigt att inte kunna vara med men så är det när man valt ett liv till sjöss. En del grejer missar man helt, andra kan man delta desto mer i. Som det gamla ordspråket lyder: "Gud kommer när han vill, en sjöman när han kan".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar