26 april 2012

Packning pågår

Philadelphia Flyers

CORNER BROOK, NL, CANADA
2012-04-26 kl 18:00 svensk tid (13:30 lokal tid)Igår var vi iland och såg både Champions League-semin mellan Real Madrid och Bayern München samt den avgörande åttondelen mellan Boston och Washington. En trevlig kväll på flera av byns samlingslokaler. Jag passade även på att slå till på en Flyers-tröja uppe på Corner Brook Plaza.

Nu är det packning som gäller för hela slanten, eftersom min avlösare anländer i natt så flyttar jag ur hytten och in i lotshytten på akterkant däck 9. Det är lustigt vad man lyckas samla på sig grejer ombord, det är mycket att plocka i ordning.

Vädret är inte alls så dystert som det utlovades och det är riktigt behagliga temperaturer här på Newfoundland just nu. Jag lämnar dock detta på lördag och beger mig hem till Sverige igen för sex veckors semester!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar