03 maj 2012

Hemma igen

Hensbacka Herrgård. Platsen för helgens festligheter
Foto: www.vastsverige.com

Så kommer här ett livstecken från den nyavmönstrade besättningsmannen från TransFighter.

Hemresan gick bra, jag hade ganska lång tid att "slå ihjäl" på Halifax flygplats men eftersom det var lördag och två matcher i Stanley Cup-slutspelet så gick timmarna ganska fort. Plåtkråkan som tog mig över mot London blev dock ungefär 30 minuter försenad eftersom vi fick invänta slot-tid för inflygning mot Heathrow. Det hade korkat igen eftersom söndagsmorgonen bjudit London-borna på blåsigt och regnigt väder. Jag beslutade att ändå inte jäkta alltför mycket och med tanke på att man måste passera en säkerhetskontroll innan man kommer in i avgångshallen på terminal 3 satte jag mitt hopp till SAS-kärran som skulle ta mig till Arlanda också försenats av vädret. Jag kom ut genom säkerhetskontrollen kl 10:35 (samma tid som för SAS-avgången) men upptäckte till min förtjusning när jag scannade av informationstavlorna i terminalen att SK0526 mycket riktigt också var försenad, så jag hann med utan problem.

På Arlanda väntade farsan för att skjutsa hem mig så fort som möjligt eftersom lägenhetsvisning stod på schemat. Vi hann hem till den men efterföljande budgivning skenade iväg till en nivå jag inte tyckte var försvarbar så jag drog mig ur. Jag får hålla ögonen öppna efter nya objekt.

Valborg nere på Malmön, promenad med Malin och Agust samt lek och bus med Albin har stått på programmet de senaste dagarna. Nu väntar en helg i Munkedals-området där vi ska fira kapten Anderssons 50-årsdag hela helgen. Micke kommer ner från Gimo i morgon bitti och gemensamt sätter vi kurs västvart för helgens äventyr.

2 kommentarer:

  1. Tycker det kryllar av TransAtlantic-fartyg överallt. En del med inställningen "Kärringen får väja, I´m going to my waypoint" när man möts stäv mot stäv :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aj då! Då får jag be om ursäkt å mina kollegors vägnar :) Tyvärr är möter man hel del såna (oavsett rederi-tillhörighet) ute på världshaven.

      Radera