09 maj 2012

Ny vecka på ledigheten

PARAMAR med kalciumklorid från Kokkola i lastlådan
Då har jag åter kommit hem efter helgens kalas på Västkusten. Det blev ändrade planer och balunset hölls aldrig på Hensbacka Herrgård utan i Folkets hus i Munkedal, vilket var precis lika bra. Det var en riktigt rolig tillställning som vi sent kommer att glömma.

Igår var det dags att åka till Örebro för att hämta hem båten för säsongen också. I slutet på den förra fick vi bensintanken (som är portabel) stulen så det fanns lite sådana arbeten att göra under vinterförvaringen. Det löste de alldeles utmärkt på Repslagar'n. Tyvärr hade batteriet dragit ur så när vi sjösatte och skulle transportera båten till kajplats så ville inte motorn starta alls. Så med pappa vid paddeln och mig med tamp i hand på kajen så kom båten på plats ändå till slut.

Jag passade även på att ta en kvällspromenad förbi hamnen (den stora alltså) igår kväll och fotograferade PARAMAR och CORAL IVORY som låg till kaj där.

Tvättstuga och lunch hos mormor står på programmet idag och till helgen blir det faktiskt lite båtåkning också men då med BIRKA PARADISE.

Stamgästen CORAL IVORY med ammoniak från Ventspils

4 kommentarer:

 1. Hej, om du någongång får lite tid över i Mariehamn besök då gärna det nyöppnade sjöfarts- museumet, jag har själv inte varit dit men det skall vara fint säger dom, det ligger ovanför Pommern
  MVH. Torolf

  SvaraRadera
 2. Hejsan
  Här e adressen till Ålands sjöfartsmuseum:

  http://www.sjofartsmuseum.ax/sve/

  Eriksson

  SvaraRadera