28 maj 2012

Ullared och Mors dag

Delar av sällskapet på Kohlswa Herrgård
Ledigheten rullar på i rasande fart och de senaste dagarna har inneburit åtskilliga mil i min bil. I fredags var det dags att åka ner till Ullared för lite shopping och camping-mys. Vädret var strålande och det blev några härliga dagar i Halland. På söndagsmorgonen bar det av hemåt igen för att på eftermiddagen åka till Kohlswa Herrgård för Mors dag-middag med mamma, pappa, Tilda och mormor. Gott och trevligt.

Idag stod 70 mil tur och retur till Göteborg på schemat. Det hölls informationsmöte på TransAtlantics huvudkontor på Lindholmsallén i Göteborg. Ett intressant möte blev det och för några timmar sedan var jag åter i hemmet i Köping. Även om jag gillar att köra bil så hoppas jag att det inte blir några längre bilresor de kommande dagarna. Tanken är att bara gå hemma och lata mig den sista vecckan av ledighet.

Som det ser ut i dagsläget flyger jag mot Kanada på självaste nationaldagen för att mönstra på TransFighter igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar