03 juni 2012

Sista helgen hemma vankades det dop

Bro Kyrka utanför Köping
Som rubriken avslöjar var det min sista helg hemma som gick och på tisdag kväll tar jag tåget upp till den internationella flygplatsen, Arlanda. Väl där övernattar jag på hotell innan jag tar morgonflyget till Frankfurt för byte av plåtkråka till Toronto för ytterligare ett byte till Deer Lake. På plats där väntar transport till Corner Brook där jag ska lösa av Janne och sex veckor ombord i TransFighter väntar.

Dop stod alltså dessutom på agendan i helgen, och förmålet för denna ceremoni var lille Agust. Det hela gick av stapeln i Bro Kyrka som är en liten mysig kyrka ett stycke utanför Köping. Efter högtidsstunden serverades smörgåstårta hemma hos familjen. Mycket smarrigt!

Nästa gång jag hör av mig blir från båten och då återgår jag till lite mer frekventa uppdateringar av bloggen (varannan dag är som vanligt målet).

Tack och hej!

1 kommentar:

  1. Hej! Puerto Cabello var en mysig fin by innan Chavez kom till, har set den både före och efter.
    Var där med både Joh. och Alida. Var försiktig iland. Ha annars en bra törn....

    SvaraRadera