22 juli 2012

Fripassagerare

En extra utkik på bryggan idag

150 SJÖMIL NORDOST LOTSPLATSEN (CAPE HENRY)
2012-07-22 kl 18:00 svensk tid (12:00 lokal tid)


Upploppsrakan mot lotsplatsen kvar och i natt bordas vi av kustbevakningen för ytterligare inspektioner. Planen är ändå att ta lots som beräknat vid 04-tiden för att vara till kaj och kunna börja lossa när stuveriet börjar på morgonen. Hoppas att ovan avbildade fripassagerare inte ställer till det.

Helgen ombord har bestått av packning, tvättning och förberedande pappersarbete inför avmönstring och annat smått och gott.

Jag har inte så mycket annat att säga utan tackar för intresset den här törnen och som vanligt kommer det bli mer sparsmakat med inlägg under ledigheten. Kryssning i södra Östersjön med BIRKA PARADISE står i alla fall på programmet efter hemkomst vilket är ett försenat firande av pappa Lars som fyllde 60 tidigare i år.

Jag håller er uppdaterade hur det blir med fortsatta äventyr på TransFighter. Annars fortsätter bloggandet från något annat fartyg var så säkra!

2 kommentarer:

 1. Vi följer med intresse fortsättningen!

  Blir det troligvis ingen svensk besättning kvar på Transfighter?

  Mvh/ Guldkungen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, jag är själv också mycket spänd. Vad gäller TransFighter så blir det befälhavare och eventuellt Teknisk chef kvar i form av svenskar.

   Radera