18 juli 2012

Sista dagen i Corner Brook

En kryssningsdam på besök i Corner Brook

CORNER BROOK, NL, CANADA
2012-07-18 kl 15:00 svensk tid (10:30 lokal tid)


Så verkar slutet vara nära på ännu en liggetid i Corner Brook. När jag klev upp i morse var det knappa 600 rullar kvar att lasta så vi räknar med en avgång på eftermiddagen härifrån. Norfolk är första hamn och dit kommer vi på måndag vilket också min avlösare gör. Fick flygbokningarna igår och jag får flyga Norfolk-New York-Arlanda, perfekt planering. Så jag landar på Arlanda tidigt onsdag morgon nästa vecka.

Igår kom också kryssningsdamen, som jag nämnde i tidigare inlägg, och förtöjde vid Western Terminal. Det visade sig vara Holland America Lines MAASDAM som fick visa upp denna Newfoundländska pärla för sina passagerare. Det var tyvärr regn hängande i luften men det hindrade inte dem från att besöka stadskärnan och jag antar att några begav sig med buss till nationalparken Gros Morne som ligger nån timmas körning norr om Corner Brook.

Vi tar näsduken i hand och vinkar adjö av Newfoundland för den här gången och lämnar som vanligt brustna hjärtan och grusade förhoppningar akter om oss ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar