12 augusti 2012

En ovanlig syn i skyn

En ballong på vift över Köpingsbygden
Säger man luftballong så tänker jag per automatik på Stockholm där kvällshimlen kan vara fylld av dessa varmluftstingestar. När jag fick ett SMS igår kväll att det syntes en ballong över Köping blev jag såklart nyfiken och tog kameran med mig på en liten ballonsafari.

Korsar rv250
Jag kom ifatt luftballongen och dess tvåmansbesättning ett stycke bort på riksväg 250 mot Kungsör. Där hade de fått markkontakt ute på ett gärde men fick precis fart på ballongen igen när jag parkerade bilen i vägrenen och drog fram kameran. Som tur var satte de kurs åt mitt håll och jag fick en hel del fina bilder i kvällssolen.

Annars har jag ju sen senast varit uppe i Stockholm och åkt RIB-båt i skärgården, en present jag fick av mina systrar när jag fyllde senast. En riktigt rolig tur till Waxholm och tillbaka. Det är en härlig känsla att susa fram mellan kobbar och skär i 40 knop vilket är långt från de hastigheter TransFighter håller.

Oväntat besök?
Nu när jag kronologiskt har kommit ikapp med verkligheten och kryssningsrapporteringen är avslutad kan jag också berätta att jag veckan efter kryssningen fick mitt uppsägningsbesked. Jag har tre månaders uppsägningstid men har nu börjat titta efter ett nytt jobb. Mer om hur den jakten går kommer det att komma här på bloggen såklart.

Nu ska jag städa färdigt lägenheten och sen ladda för OS-finalen i handboll i eftermiddag. Heja Sverige!!

2 kommentarer:

  1. Hoppas att jobb frågan löser sej till det bästa för dej,finns väl en del utomlands,det finns alltid någon skorsten som det ryker ur Lycka till/Manilla

    SvaraRadera
  2. http://www.birkacargo.com/english/Eng_Vacancies.htm

    SvaraRadera