20 augusti 2012

Imorgon Gimo

Så kommer här ett litet livstecken från den arbetssökande styrmannen.

I morgon tänkte jag styra bilen mot Roslagen för att hälsa på Micke i Gimo. En verktygsväska som jag tog hem åt honom från båten är fortfarande kvar hos mig och den tänkte jag leverera till sin rättmätiga ägare. Alltid kul med en liten road trip.

Jobbjakten knallar på och jag tackar för tipset angående Birka Cargo som någon vänlig själ postade i föregående inlägg, alla tips mottages tacksamt.

Till helgen kommer syrrans svärföräldrar på besök så det blir middag och baluns nere hos morsan och farsan på Malmön. Blir en trevlig tillställning, hoppas att vädret kan visa sig från sin bästa sida också. Det har varit lite si och så med det under ledigheten fast klaga ska jag nog inte för när jag tänker efter lite närmare har det nog varit övervägande solsken!

5 kommentarer:

 1. Hei,
  Har du vurdert norske rederier? Vet det er en hel del svenske styrmenn både på shuttle tankere og i supply/offshoreflåten.

  Mvh Svein

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Svein!

   Tackar för tipset men jobbfrågan har nu löst sig på annat sätt. Ha det gott!

   /Pontus

   Radera
  2. Svein Lillevik26 augusti 2012 13:30

   Hei igjen,

   Ja, leste det! Flotte greier. Og takk for nyheten om at gode gamle Norwegian Dream skal bryte opplaget :) God tur og lykke til.


   mvh Svein Lillevik
   Norge

   Radera
 2. Det verkar "udda" att Transatlantic endast har ett fartyg på USA:s östkust.

  Försöker man sälja TransFighter, men i dagens "kris" läge för shipping så får man inte sålt det?

  Mvh/ Guldkungen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Något bra svar har jag inte på den frågan av den enkla anledningen att jag inte har en aning om hur tankarna går på kontoret i Göteborg.

   Min personliga gissning är att man låter henne gå kvar så länge vi har kontrakten för att inte åka på kontraktsbrott osv men att man säkert hela tiden också håller ögonen öppna för andra lösningar där säkert en försäljning finns med i tankarna men det gäller ju att hitta en köpare.

   /Pontus

   Radera