09 september 2012

Dags för en kort sjöresa

Solnedgången tidigare ikväll

STAR CRUISES TERMINAL, PORTO MALAI, LANGKAWI
2012-09-09, kl 16:00 svensk tid


God söndag på er alla därhemma! Hur är vädret? Här nere är det varmt och fuktigt som vanligt. Har varit en kanonfin dag idag med strålande sol och dryga 30 grader varmt. Svettigt värre men bra att regnet håller sig borta en stund till så vi får jobb gjort ute på däck. Mycket som ska göras. Fartyget har legat upplagt i fyra år. Till en början i Bahamas och sedan bland annat i Syros i Grekland nått år innan det till slut hamnade här på Langkawi vilket är en terminal ägd av Star Cruises själva. Den 29:e denna månad firar man 1-årsjubileum vid den här kajen.

På tisdag kommer ett annat av rederiets fartyg som har Langkawi i sin ordinarie schedule vilket betyder att vi i morgon knyter loss och går ut på redden igen. När SUPERSTAR VIRGO avgått igen på tisdag kväll kan vi återvända.

Jag tackar för alla kommentarer, riktigt kul, och som flera av er noterat så ligger jag lite efter med utformningen på bloggen eftersom det fortfarande stått att jag jobbar på TRANSFIGHTER och positions-ikonen med länk till Marinetraffic har fortfarande visat till min före detta arbetsplats. Nu faller sista biten på plats när jag ersätter den länken med AIS-spårning av SUPERSTAR GEMINI istället. Dock ligger vi för tillfället utanför täckning så ni kommer inte att få någon position för stunden. Länken visar fortfarande det gamla fartygsnamnet NORWEGIAN DREAM dessutom eftersom namnändringen inte slagit igenom på Marinetraffic tydligen. Är ni ändå nyfikna på var vi ligger just nu går det alltid bra att klicka på länken i sidhuvudet på inlägget där det står STAR CRUISES TERMINAL, PORTO MALAI, LANGKAWI

Just nu sitter jag på bryggan för en kvällssurf innan bingen och ser att SUPERSTAR LIBRA just passerar utanför på sin väg från Penang på Thailands-kryss. Kul med fler company-båtar i omgivningen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar