20 september 2012

Utflykt till helgenSTAR CRUISES TERMINAL, PORTO MALAI, LANGKAWI
2012-09-20, kl 16:00 svensk tid


Till helgen är det på gång en så kallad CAC-aktivitet (Crew Activity Committee) vilket på ren svenska är "Fritidskassan" och alltså är pengar som ska användas för besättningens väldfärd. Alla kan naturligtvis inte åka samtidigt eftersom det hela tiden måste finnas bemanning för brandgrupper, förtöjningsgäng och dylikt. Så fredag åker ett gäng och på lördag ett annat, jag själv kommer att ingå i det senare gänget och hoppas på att ta några nya fina bilder att lägga till samlingarna. Island Hopping och ett besök till linbanan är två av inslagen denna heldag. Blir spännande.

Idag fanns även en annan spännande punkt på dagordningen nämligen byte av hytt. Det har nu slagits fast vem som ska bo i vilka hytter när vi väl drar igång den vanliga verksamheten och för min del var min nya hytt ledig för inflyttning idag. Ingen lång förhalning dock utan bara två snäpp föröver och fortfarande på babordssidan. Hytten i sig är lite bredare men ser i övrigt ut som den hytt jag just flyttade från. Blir kanon!

Kvällssurfningen börjar gå mot sitt slut så jag önskar er alla en fortsatt bra dag så hoppas jag kunna återkomma med lite fina bilder i helgen.

1 kommentar:

  1. Låter fint Pontus, ha det så bra och trevlig tur!

    SvaraRadera