15 november 2012

Ledighetsrapport

Nu har det ju varit alldeles tyst här på bloggen ett tag och det är ju inte bra. Jag får skärpa till mig lite. Inte för att det är ledigheterna som är främsta rapporteringsämnet på den här sidan men jag kan ju inte glömma er totalt :)

Jag har njutit av ledigheten genom att träffa kompisar och släkt samt kollat på säsongens hittills enda livematch i Bombardier Arena. Den gick av stapeln igår faktiskt och var en ruggigt spännande tillställning. Västeråsdamerna gick segrande ur striden och skånska H65 Höör fick se sig besegrade med en ynka boll, och vilken boll sen, se klippet nedan för en galant lobb i slut-minuterna.På schemat framöver står ECDIS-kurs i Holland som kommer att ta en vecka i anspråk. Flyger ner på söndag nästa vecka och får bland annat sällskap av Pantzarfelt.

Just nu sitter jag och tittar på hockey på TV och Brynäs har inte imponerat mot HV71 och ligger under med 2 mål mot 0. 40 minuter fartfylld hockey kvar så vad som helst kan hända.

Nere i Singapore rapporteras det att den nya maskinen nu är på plats ombord och att undervattenskroppen blästrats och målats. Steg för steg närmar vi oss premiären i slutet på året!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar