19 december 2012

På plats igen

Jodå nu är jag på plats igen på varvet i Singapore. Här är det riktigt hektiskt vill jag lova, precis som det alltid är i slutet på varvsbesök. Speciellt sådana som innehåller så här stora ombyggnationer. Så jag flaggar för att den första veckan eller möjligens två kan bli något fattiga på inlägg men jag lovar att leverera bilder och text från denna dam i Fjärran Östern så gott jag kan.

Min avlösare har precis åkt hem och det är snart dags för dagens andra övning av större karaktär. Mycket folk som ska få in rutinerna och det är snart dags för inspektion och förnyelse av passagerarsäkerhets-certifikat så ni förstår säkert att det är bråda dagar.

Ska se till att uppdatera avsnittet "Framtiden" så snart som möjligt så ni vet var vi ska ta vägen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar