06 december 2012

Slutfasen på ledigheten

God morgon!

Full snöyra under gårdagen och mycket trafikstörningar har jag förstått. Själv var jag på hemväg från Södertälje på E20 och när vi närmade oss Eskilstuna började snön ställa till problem. En del bilar i diket och någon lastbil på tvären i motsatt körriktning skådades. Alltid skönt att ha fyrhjulsdrivet i sånt väglag.

Kursen i Holland gick bra och jag har nu tre nya certifikat att lägga till handlingarna. Nu återstår att bekanta sig med just det system vi har på SuperStar Gemini, som levereras av Consilium. Jag flyger ner nästa söndag och landar i Singapore dagen efter för ett nytt spännande arbetspass. Nu kommer det ju att innefatta passagerare ombord också.

Så kommande vecka består säkerligen mest av förberedelser inför påmönstring men innehåller även flytt av lillasyster till den kungliga huvudstaden.

På återhörande när jag kommit ombord igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar