22 januari 2013

Sista svängen till Thailand

Ankrade på Krabi redd

KRABI, THAILAND
2013-01-22, kl 10:00 svensk tid


Här kommer en liten hälsning från Krabi redd där vi legat till ankars hela dagen. Tenderbåtarna har gått i skytteltrafik in mot land men själv har jag inte heller denna gång haft möjlighet att följa med. Det får bli vid annat tillfälle eftersom detta också var sista gången i Krabi för den här gången. Nu stundar Penang i morgon och sedan avgång mot Singapore på torsdag.

I lördags tog vi tillfället i akt att besöka en annan av restaurangerna ombord, Bella Vista, där det hade dukats upp en italiensk buffé. Det var mycket gott och vi njöt av så väl förrätter, varmrätter och såklart efterrätter. Lyxigt faktiskt.

Strålande solsken och 30-gradig värme varenda dag nu och det var längesen man såg till något regn. Kommer säkert när vi nu sticker mot Singapore där det alltid kommer en skur om dagen. SUPERSTAR LIBRA är snart klar på varvet i Sembawang och återtar nu Penang i besittning. Vår tvillingsyster SUPERSTAR AQUARIUS är näst på tur för lite ompyssling i varvsmiljö och då tar vi hennes plats på Sanya-traden. Utgår alltså från Sanya i Kina och sedan kryssningar ner till Halong Bay och Danang i Vietnam flera dagar i veckan. Det är ju också från Danang jag flyger hemåt sen.

Nu står avgång från Krabi snart på schemat och jag måste svida om till kvällsuniformen för att vara klar i tid för denna begivenhet. Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar