17 januari 2013

Trångt vid kajen i Penang

AMUSEMENT WORLD och CELEBRITY MILLENIUM

INTERNATIONAL CRUISE TERMINAL - PENANG, MALAYSIA
2013-01-17, kl 12:30 svensk tid


Jag börjar nästan ge upp hoppet om att kunna få till stånd en normal uppdatering av bloggen. Dagarna bara rusar iväg och det blir inte mycket till ledig tid på kvällar heller eftersom jag har utköraren från Penang mellan 21-23. Nåväl jag ska inte klaga, man behöver inte oroa sig för att gå sysslolös och det är ett riktigt kul jobb jag har.

Idag var det lite trafikstockning i Penang igen och vi fick gå till kaj en havltimma tidigare i morse, släppa av passagerarna, och sen gå ut till ankars för att AMUSEMENT WORLD skulle få byta sina passagerare också. AMUSEMENT WORLD är också en liten spelbåt baserad i Penang och normalt sett får vi båda plats vid kajen samtidigt fast idag hade Celebrity Cruises CELEBRITY MILLENIUM tagit den norra delen av kajen i anspråk. Jag fick i alla fall en möjlighet att ta lite bilder på Penang (Georgetown) från sjösidan, vilket alltid tas emot med öppen famn.

Vår sejour i Penang börjar så sakteliga dra sig mot sitt slut och om en vecka seglar vi mot Singapore. Därifrån tar vi oss sedan till Sanya, i Kina, via Hoh Chi Minh-staden och Nha Trang i Vietnam samt Hong Kong. Nya rutter att planera och nya hamnar att besöka. Spännande liv i Star Cruises!

Jag fick flygbokningen för hemresan redan och den går av stapeln den 12 februari och flyger då från Danang i Vietnam hem mot Köping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar