19 februari 2013

Hem och vände

Körriktnings-instruktioner
Utsikten från stugan
Ja det blev ett kort besök på hemmaplan innan jag packade väskan och i sällskap med föräldrarna drog till fjälls. Närmare bestämt Björnrike i Vemdalen, sitter just nu i stugan efter en dag ute i naturen. Igår åkte vi längdskidor och idag tog jag apostlahästarna runt nejden istället för skidor. Hoppas på bra väder för lite fotografering under resten av veckan.

Hemresan från Asien gick förhållandevis bra även om det blev riktigt spännande i Ho Chi Minh efter en sen anslutning och långa köer på flygplatsen. Jag och kollegan Lars hann i alla fall med planet till Paris och efter 13 timmar i luften landade vi på Charles de Gaulle-flygplatsen. Här skiljdes vi åt eftersom han fortsatte mot Göteborg och min slutdestination, flygmässigt i alla fall, var ju Stockholm. I Paris hade jag gott om tid och både jag och bagaget kom fram till Arlanda enligt plan.

Nu tänker jag fortsätta ledigheten och njuta av den friska fjällsluften. Ja och så en och annan öl tror jag bestämt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar