19 mars 2013

Ditt och datt

Ett av Engsröm Byggs projekt. Vansö, Södermanland.

Engström Bygg
Upptäckte just att det var lite väl länge sig jag gjorde något inlägg här i bloggeriet. Så nu bryts tystnaden, ja ni kanske till och med kan höra mitt tangentbord smattra om ni lyssnar noga. Jag har sysselsatt mig med lite av varje så här långt på ledigheten, bland annat begav jag mig iväg tillsammans med ledningen för Engström Bygg, mina kompisar Maria och Martin, runt om Mälardalen med kameran redo för att ta lite bilder från deras olika uppdrag. Några av bilderna lägger jag upp här men gå gärna in på deras hemsida http://www.engstrombygg.se eller varför inte gilla dem på Facebook http://www.facebook.com/engstrombygg.

Mitt kära Brynäs lyckades ju inte riktigt leva upp till förväntningarna i år och blev utslagna i kvartsfinal mot förra årets finalmotståndare Skellefteå. Hockey kan man ändå se och det också på nära håll. Västerås spelar för elietserieavancemang i årets kvalserie och tillsammans med Andreas, Kent och 4587 andra satt jag i Rocklunda (ABB Arena Nord) i afton och såg Örebro gå segrande ur den matchen. En tillknäppt och målsnål tillställning.

Påsken närmar sig men innan dess ska jag bege mig ner till Småland för att umgås med diverse sjömän. Först Pantzarfelt i Västervik och därefter Thomas i Lindsdal, en trevlig tur mot sydligare breddgrader alltså.

Påmönstringen verkar bli i Shanghai den 10 april, så tre veckor ledigt kvar innan avfärd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar