05 april 2013

Dags att packa väskorna


Sista dagen hemma i lägenheten, som för stunden kan beskrivas vara i ett organsierat kaos-tillstånd. Under tiden jag är ute och jobbar ska LiWis målare komma och renovera vardagsrummet. Så igår tömde jag, med mamma och pappas hjälp, hela rummet och fördelade möblemang och dylikt på lägenhetens övriga rum. Skönt att få det lite fräscht.

Nu är det dags att ta fram nya väskan och packa den för första gången och jag ser fram emot att testa vad den går för. Flyget går i morgon eftermiddag från Arlanda till Schiphol för att därifrån flyga med en Boeing 747 till Incheon (Seoul). Enligt mejl från agenten kommer det någon representant som möter mig vid gaten där för att se till att jag transporteras till en annan flygplats i Seoul nämligen Gimpo. Därifrån går sedan mitt plan ner till Busan (eller som det ibland stavas: Pusan). Där byggdes för övrigt Alida-serien samt Joh Gorthon 1977, senare också Ada och Maria 1984 samt Vinca och Viola 1987. Det kan alltså minst sagt beskrivas som gammal Gorthon-mark jag ska få besöka. Riktigt kul!

Igår sattes sommardäcken på bilen och Holmens Bilvård gjorde den ren och fin både på utsidan och insidan. Så nu är den redo att lämnas till mor och far för ett vakande öga under min bortavaro.

På återskrivande från Korea.

1 kommentar:

  1. jaja då får du gå på texas street medan en annan guppar fram med näckros-malaria
    mellan GOT-TIL-GOT hehe

    SvaraRadera