16 april 2013

Flottans flottaste Båsen-sjapp

Gemini till kaj i Busan

INTERNATIONAL CRUISE TERMINAL, BUSAN - KINA
2013-04-16, kl 08:00 svensk tid


Vi fortsätter vår turné här borta i Korea-trakterna och dagens anhalt heter Busan. Vidare härifrån tar vi oss via Cheju tillbaka till Shanghai, det är inte så mycket passagerare ombord den här resan så det ligger ett lugn över fartyget nu när de dessutom är iland på diverse exkursioner.

Båsen hälsar välkommen
Arbetet med att fixa till den här damen fortsätter som sagt och Båsens sjapp är ett av områdena som just nu får lite extra kärlek och omsorg. Grabbarna har fått välja själva hur de vill ha det och kreativiteten har minst sagt flödat. Strävan efter att skapa flottans ståtligaste "Bosun Store" har verkligen fått skaparglädjen att flöda. Jag och Staff Captain passade på att ta en sväng förbi efter lunch för att fotografera lite och eftersom båsen har samling med gänget vid den tiden kunde jag få med stora delar av däcksgänget på bild. Det märks att de trivs och gör ett bra jobb även i alla andra områden ombord där det just nu pågår förbättringsarbeten och finputsning.

Jag bifogar slutligen också en bild på lite mer människor, det har varit lite mycket båt- och landskapsbilder nu ett tag så det är dags att visa upp delar av det härliga gäng som jobbar här ombord i SSG, som är den vedertagna och flitigt använda förkortningen för SuperStar Gemini. Nedan visas således några kollegor på Marin-sidan bestående av folk från Safety, Personal och Klinik.

Lunch i "Blue Lagoon" på däck 11

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar