22 april 2013

Uppehåll i Shanghai

Ny brygga i Shanghai-trakten

WUSONGKOU INTERNATIONAL CRUISE TERMINAL, SHANGHAI - KINA
2013-04-22, kl 15:00 svensk tid


På grund av att vi av olika anledningar har hamnat lite ur fas i schemat kommer vi ligga några dagar extra i Shanghai den här resan för att komma i fas igen. Vi har den här gången inte gått till kryssningsterminalen inne i själva Shanghai utan till den nya kryssningsterminal som är byggd längre ut mot huvudfloden. På så sätt tjänar vi några timmar med lots. Det här tillfället tar vi i akt att utföra jobb som för lite mer oväsen, eftersom det inte finns några passagerare ombord. Som till exempel att köra med nålpistolerna på backen och att vaska, måla och smörja balkonger och balkongdörrar i de hytter som har sådana.

Annars har vi det bra ombord även om det varit ett par långa dagar med lite sömn nu på det senaste. Det tar jag igen idag genom att ta en tidig kväll i bingen i sällskap av iPaden (som innehåller ett gäng olästa fototidningar). Kryssandet fortsätter på torsdag och då drar vi mot Taiwan, närmare bestämt Keelung och Taichung.

Bifogar en bild på det glada gäng som med Shanghais skyline som bakgrund radar upp sig för posering under förra anlöpet. Från vänster: First Officer, Safety Manager, Staff Captain och Security Manager.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar