11 juni 2013

Martha-afton avslutade ombordperioden

Besättningen på S/S MARTHA
S/S MARTHA, denna kultfilm för sjöfarten, hittade även hela vägen till Asien förra veckan. Kvällen innan avmönstring anordnade vi en filmkväll för Däcksgänget och andra intresserade nere i Crewbaren. Mat, dryck och Martha på storbilds-TV var receptet för en mycket trevlig kväll och en fantastiskt rolig avslutning på ännu en kul törn. Skrattsalvorna avlöste varandra kan jag meddela, mycket uppskattat bland besättningen.

Hemresan gick sen planenligt från Yeosu upp till Seoul där jag bodde på Hotel Airport innan jag morgonen efter fortsatte hemåt via Peking till Stcokholm-Arlanda. Väl där mötte lillsyrran upp mig med min bil så att jag fick skjuts hem till dörren, mycket lyxigt!

Som vanligt är man lite lätt jet-laggad och första morgonen hemma slog jag upp korpgluggarna redan strax efter 05 vilket dessutom passade bra eftersom jag skulle hjälpa till att flytta Kent och Inga-Lill från Västerås till deras nya lya i Köping. Kvällen avslutades sen med födelsedagskalas för Tilda. En mycket trevlig hemkomst alltså.

Gott om mat och trevlig sällskap nere på Malmön
Den här veckan står återställande av vardagsrummet och inhandlade av diverse prylar på programmet. Skönt med ledighet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar