18 juni 2013

Vardagsrummet 3.0

I ett annat hörn av vardagsrummet
Jo det här blir nog att räknas som vardagsrummet version 3.0 efter de senaste dagarna "återställning" efter renoveringen. Det har inte burit sig bättre än att ett antal nya möbler och lampor inhandlats för att matcha rummets nya stil så att säga. Ovan kan ses ett smakprov från soffhörnet. Kvar att göra är att sätta upp de nya gardinerna, hänga upp en tavla samt beställa en ny stor canvastavla att ha ovanför TV:n. Motivet är fortfarande inte bestämt och heller inte den exakta storleken men det kommer att växa fram så sakteliga.

Förra veckan gick Hitta Formen-loppet av stapeln i Köping och i samband med det även "Lilla Maxi-loppet" för de yngre. I detta lopp deltog Albin och sprang hela vägen från BigInn till Stora Torget i sällskap av sin mamma. Bra jobbat! Mamman genomförde sen det stora loppet också med den äran.

Midsommar stundar och den kommer att firas nere på Malmön, det verkar vara ett mycket svårprognostiserat läget för stunden och meteorologerna har stor huvudbry när det gäller vädret under midsommarhelgen. Jag håller tummarna för sol såklart men å andra sidan vad är en svensk midsommar utan regn?!

Bröllopshelgen rycker allt närmre och uniformen är provad med gott resultat, det enda var att uniformsskjortan fått en mystisk fläck så jag får se till att inhandla en ny innan det är dags.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar