03 november 2013

Fotoboks-skapande och Tradera-auktioner

Fotobokens framsida. Tendring i Patong Bay, Thailand
Jag gillar som bekant att fotografera och knäpper gärna av många bilder i min omgivning och speciellt ombord. Det blir dock väldigt många bilder att sortera, efterbehandla och "framkalla" ur RAW-formatet så det tar sin lilla tid. Jag är nu i alla fall äntligen ikapp och har alla bilder klara från de senaste törnarna och är redo för en ny törn och nya fotografier snart. Jag bestämde mig redan innan jag kom hem att jag skulle sätta ihop en fotobok med bilder från detta första år på SuperStar Gemini men inte förrän nu har alltså alla bilder blivit klara och arbetet med att färdigställa boken kunnat avslutats. Boken börjar med tiden på Langkawi under startup, fortsätter med varvet i Singapore och visar sedan väl valda bilder från de olika hamnar vi besökt och avslutas med bilder på alla trevliga människor ombord.

Igår var det ett tidigt födelsedagsfirande för mig, nere på Malmön, tillsammans med tjocka släkten. I samma veva passade vi på att fira både julafton och nyår också eftersom jag inte är hemma då. Ett hejdundrandes kalas!

Passade också på att lägga ut två objekt för auktion på Tradera. Så är det något av dessa som ni finner intressant är det bara att följa respektive länk för att buda.

MIDI-keyboard, Midimaster Music 25, http://www.tradera.com/item/302403/194908977/midi-keyboard-usb

Saitek Pro Flight Yoke, http://www.tradera.com/item/302403/194909598/saitek-pro-flight-yoke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar