28 november 2013

Ostadigt väder

Utsikt från kommandobryggan

Vietnam TENDRAR I HA LONG BAY, VIETNAM
2013-11-28, kl 06:00 svensk tid


Vädret är fortfarande lite ostadigt med en hel del varannandagsväder och under natten blåste det upp en del och vi fick stånka oss fram till lotsplatsen i Ha Long Bay med friska vidar och en del sjö. Platsen där vi slutligen ankrar är väl skyddad och vi kunde lugnt och stillsamt släppa draggen nu på förmiddagen vår tid. Lite kyligt dock och jag satte till och med på mig en jacka när jag skulle ut på däck.

Förra gången var det fint väder
Ovädret drar snabbt förbi och vi förväntar oss några fina dagar igen. Temperaturerna i Sanya och Da Nang är fortfarande mellan 25 och 30 plusgrader så det är behagligt får sägas. Jag har ännu inte haft möjlighet att komma iland men någon form av landaktivitet är inplanerad inom en snar framtid så jag hoppas kunna leverera lite bilder från lite andra perspektiv än bara från fartyget. Skulle kunna tänka mig att inhandla några datorhögtalare också så att jag kan spela julmusik på kontoret. Julgranen är redan uppmonterad så det är bara lite musik som fattas, ja och snö förstås men det är nog inte att räkna med.

Idag är det dags för månadens samling i Observatory Lounge på däck 12. Achiever of the month-utmärkelser ska utdelas samt månadens födelsedagsbarn ska firas. Så i och med att jag fyllde år tidigare denna månad är jag inblandad i detta evenemang. Det brukar bjudas på någon form av uppträdande också så det blir nog trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar