11 november 2013

Sista veckan innan jobbet

VIKING GRACE passerade utanför mitt hyttfönster
Tiden går fort och det är snart dags att åka tillbaka till jobbet som just nu befinner sig på Sanya-traden igen med Ha Long Bay och Da Nang som destinationer. Vädret är som ni säkert har sett på nyheterna en aning turbulent just nu så vi får se om det ställer till med något bekymmer. Filippinerna har blivit enormt hårt drabbat av den tyfon som beskrevs som en "perfekt tropisk cyklon".

Något lugnare var det på Ålands hav i helgen när jag och föräldrarna embarkerade M/S BIRKA STOCKHOLM för 22-timmar med god mat, god dryck och gott sällskap. En mycket trevlig kryssning.

Fotoboken jag nämnde i föregående inlägg har nu trillat in i brevlådan och den blev väldigt bra även om bilderna i mitt tycke blev lite mörka. Detta kan jag dock inte beskylla fotolabbet för eftersom jag har en ganska ljus inställning på min skärm och det har lurat mig lite när det gällde bilden på skärmen kontra det färdiga tryckta resultatet. Nedan några av bilderna som finns att hitta i denna bok.

Sista veckan nu som sagt och det är en del shopping som ska göras, det blir jul ombord så lite julgrejer till hytten och liknande samt lite andra önskemål från kollegorna ombord. Blir en full väska den här gången skulle jag tro.

Langkawi, Malaysia

Tendring Krabi

Nha Trang, Vietnam

Sanya, Kina

Shanghai, Kina

Samling i Bosun Store

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar