04 januari 2014

Sjukling i Sydostasien

På resa till Da Nang. Solen skiner

Vietnam DA NANG KAJPLATS #5, VIETNAM
2014-01-04, kl 12:00 svensk tid


Så var det ett helt nytt år då? Det började sämre än det förra slutade i och med att jag igår var lite vissen. 39 grader visade febertermometern och jag var ganska loj framåt kvällningen. Idag känns det dock bättre och även om jag fortfarande har lite feber förmodligen så är jag betydligt piggare och med på banan igen. Av denna anledning har detta årets första inlägg låtit dröja på sig ett stycke.

Förutom de små ändringarna i reseplaneringen över nyår så lunkar allt på i samma rutin som vanligt på den här traden. Igår var det dags att åter få ratta den här damen till kaj i Sanya och även denna gång var det ideala förhållanden för att träna denna typ av båtkörning. Riktigt kul.

För de som inte redan snappat upp det så har jag hittat en mademoiselle här ombord. En jättetrevlig tjej av filippinsk härkomst och som jobbar som Guest Services Coordinator. Häromkvällen var det dags för fotografering med officerare utanför restaurangen Bella Vista och det föll på min lott att vara den som skulle agera modell vid denna tillställning. Eftersom Desiree, som damen i fråga heter, hade hand om sina japanska gäster passade de naturligtvis på att komma förbi och fotograferas med mig. Jag hoppas kunna lägga beslag på denna bild snarast och tänkte då delge er den också så ni vet vad som försiggår härombord i SuperStar Gemini.

God fortsättning på det nya året!

1 kommentar: