07 februari 2014

Jill Johnson på Hamburg Börs

Jill Johnson på Hamburger Börs - Foto: jilljohnson.se
God förmiddag kära läsare!

Här sitter jag nu med resväskan packan och ivrigt inväntar tågets avgång mot den kungliga huvudstaden - Stockholm. Där ska jag möta upp kära syster Josefine och tillsammans ska vi uttnyttja den present jag fick av henne och hennes man i samband med min födelsedag förra året. Presenten består i 2-rätters middag och efterföljande krogshow med min favorit Jill Johnson och det hela utspelar sig på Hamburger Börs. Jag tänkte sen stanna kvar ytterligare en natt hos Abedinis på Liljeholmen innan jag åker hem till Köping igen på söndag. Det kommer bli en kalastrevlig helg.

Fast allra först ska lunch intas i sällskap med herrarna Trygg och Sjöberg!

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar