20 februari 2014

Så blev det vinter igen

Köping klätt i nysnö
Det fanns rikligt med snö när den här ledigheten tog sin början men sedan några veckor har det varit mer eller mindre barmark och mestadels regn. Så lite förvånad blev jag allt när jag klev ut från Bombardier Arena igår kväll, efter att ha bevittnat VästeråsIrsta ta sig an Skuru, och marken var täckt av något vitt. I morse när jag skulle lämna ner bilen på årlig service på Bilia så var det ett riktigt vinterlandskap jag färdades i. Blev en skön promenad hem och på vägen passerade jag Sjömans konditori för att inhandla en frukostmacka. Mumsigt.

I veckan har jag varit nere i Västervik och hälsat på gode vännen Pantzarfelt och hans familj. Lika trevligt som alltid.

Påmönstringen och tillika ledighets avslutande rycker allt närmare och även om det är skönt att vara ledig så ska det bli kul att återse Desiree ombord. Skype och telefonkontakt i all ära men inte slår det ett möte live inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar