15 mars 2014

Ånyo i Vietnam

Bloggar från bryggan idag

Vietnam DA NANG KAJPLATS #5, VIETNAM
2014-03-15, kl 05:20 svensk tid


Då var jag ute i bloggvärlden igen och närmare bestämt ombord på SuperStar Gemini en sista sväng innan jag byter fartyg. Vi är nu inne i slutet på vår stationering i Sanya och ligger för dagen förtöjda i den vietnamska staden Da Nang, samma stad där jag mönstrade på tidigare i veckan. Jag kommer att uppdatera avsnittet "Framtiden" här i högerkanten också vid tilfälle eftersom vi från och med tisdag nästa vecka frångår den ordinarie rutinen och kommer att köra ett par avslutande kryssningar på enbart Da Nang innan vi förflyttar oss söderut via nordligare hamn. Kan ju låta kryptiskt men det jag menar är att vi ska förflyttas ner till Singapore men vägen dit kommer att innehålla ett besök i bland annat Hong Kong som ju ligger norr om vår nuvarande trad.

Allt är bra här ombord och det är naturligtvis härligt att träffa Desiree igen. Skype och telefon i all ära men att träffas öga mot öga är bra mycket bättre!

Nu ska jag förbereda eftermiddagen. På återhörande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar