15 april 2014

Efter kort pass på jobbet stundar kort ledighet

Ledig och i väntan på Skype-dejt med Desiree
Jodå minsann nu är jag hemma i Sverige och Köping igen för en kortare semester än vanligt. Fast så var ju arbetspasset jag nyss avverkade också kortare än vanligt. Detta för att passa in schemat för de nya äventyr som väntar runt hörnet. Om ni är intresserade av vad SUPERSTAR AQUARIUS befinner sig så går det utmärkt att klicka på denna länk SSQ på MarineTraffic

Mer om vad jag kommer att göra om dagarna ombord i Aquarius återkommer jag om när jag väl kommit ombord. Tills vidare kan dock nämnas att kryssningarna som sådana utgår från Keelung (Taiwan) och färden går sedan österut mot Japan och några av dess sydligaste öar. Vad jag kunnat se så här långt så verkar det vara betydligt bättre täckning i dessa områden så chansen att ni kan följa oss via MarineTraffic bedömmer jag som större än vad tidigare varit fallet med Gemini.

Precis innan min avfärd från SSG blev det dessutom klart att Desiree också kommer att få flytta med dit. Riktigt goda nyheter! Exakt datum vet vi inte än men klartecken har getts från högre ort. Tack för det säger vi!

Nu på hemmaplan går jag en ny foto-vår till mötes. Jag hoppas kunna ta en del bilder de här dagar jag är hemma. Som förberedelse inför detta har jag nu lagt ut min nuvarande kompaktkamera (Panasonic Lumix DMC-LX7), som jag har haft mycket nöje med, till försäljning på Tradera. En väldigt kompetent kamera som jag nu säljer vidare till någon fotoentusiast förhoppningsvis. Dessutom har jag lagt ut ett av mina Nikon-objektiv, ett med fast brännvid på 35 mm och som är väldigt ljusstarkt (f/1.8). Om ni är intresserade så klicka in på någon av länkarna nedan.

Nikon AF-S Nikkor 35mm 1.8G DX. Länk till auktion

Panasonic Lumix DMC-LX7. Länk till auktion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar