21 april 2014

Med kamera i vårvädret

Systersonen Milo i Erkans famn
Jovisst var han söt den lilla systersonen! Inte förvånande med såna föräldrar och en så stilig morbor förstås. Självklart hade jag med mig min kamera och tog några bilder på underverket, varav en kan ses ovan. Det var skönt att se att både han och hans föräldrar mådde bra och han var sannerligen ett mycket skötsamt gossebarn. Nu väntar jag bara på att lära honom allt jag kan.

Efter besöket på Liljeholmen var det dags att kliva ombord i Viking Cinderella för 23 timmar kryssning tillsammans med mamma och pappa. Det visade sig bli lite dramatik dessutom när vi på påskaftonens morgon satt i fören för en kopp kaffe och fick se vrakdelar, flytvästar och tre personer i vattnet. Det var resultatet av en kollision mellan Viking Grace och en taxibåt i nedsatt sikt. De exakta detaljerna har jag inte helt klart för mig men det var skönt att kunna läsa på nätet ganska snart att samtliga ombord i det mindre fartyget klarat sig bra. Cinderella fortsatte sin färd in mot Stockholm och dimman lättade vilket gav oss en fin insegling och avslutning på kryssningen.

Det fina vårvädret höll i sig under hela påskhelgen och jag passade på att testa mitt telezoom-objektiv igen i samband med att Andreas skulle döma en fotbollsmatch på Krillan. Det blev några bra bilder och dessutom fick jag hänga lite med grabbarna Trygg och deras mamma som också utgjorde en del i domarnas fan club.

Pojkfotboll på Krillan i strålande vårväder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar