16 juli 2014

Firande på Sundbyholms slott

Sundbyholms Slott utanför Eskilstuna

Mamma, Pappa, de 3 barnen och Milo
Foto: Amir Abedini
Under den gångna helgen var det dags för en av de stora begivenheterna den här ledigheten. Mamma och pappa firade sin 35-åriga bröllopsdag tidigare i år och fick då en överraskning av oss barn, vilken bestod i en spa-helg på Nynäs Havsbad. Jag var ute på jobb då och kunde inte närvara men under firande nummer 2, det som mamma och pappa själva planerat hade jag möjlighet att närvara. Så i lördags eftermiddag styrde hela familjen med respektive (inte Desiree och inte heller Erkan som jobbade) mot Sundbyholms Slott utanför Eskilstuna.

Milo 3.5 månad
På plats väntade fika med riklig tillgång på läckerheter med temat ät så mycket du vill. Efter detta behövde vi vila oss lite och förhalade till slottsparken där vi slog läger på två filtar. Med lite bubbelvin och chips njöt vi av solen och varandras sällskap ända till det var dags att bege sig mot hotellrummen för att byta om till kvällens middag. 3-rätters dukades upp på slottet och även om matsalen var väldigt varm så var humöret på topp och maten förstklassig, speciellt huvudrätten som bestod av Tournedos med smördegsbakad potatis och god sås.

En riktigt trevlig helg som vi alla kommer att minnas länge. Eftersom vi alla barn var samlade så passades det på att fotograferas en hel del för att föreviga denna vistelse och den mest avbildade var såklart nytillskottet Milo, Jossan och Amirs goding till son tillika min systerson.

Snart bär det iväg mot Filippinerna men mer om det i ett separat inlägg tror jag bestämt. Ha det gott!!

En svensk sommarkväll i all sin prakt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar