04 juli 2014

Midsommar hela juli

Pontus "Bosse Larsson" Jönsson?

Taiwan UTANFÖR TAIWANS NORDOSTKUST
2014-07-04, kl 02:40 svensk tid


Jovisst här i Star Cruises kör vi midsommar hela juli också. Responsen på vårat första framträdande var tydligen enormt och det finns en del källor som jämför oss med fenomenet PSY och hans Gagnam Style. Marknadsföringsavdelningen här i Taiwan spinner vidare på temat och varje torsdag hela juli kommer det bjudas på midsommarmat, Små grodorna och Helan går. För min del var det sista framträdandet i och med att jag åker hem idag men kollegorna fortsätter.

Sista dagen på min första törn som Safety Manager har just tagit sin början och vi ligger utanför Taiwans kust och anpassar ETA för Keelung i eftermiddag. Då hoppas jag att min avlösare står på kajen och efter en stunds överlämning så drar jag mig mot flygplatsen. Desiree mönstrar sen av nästa fredag och med anledning av detta har jag bokat in en resa till Filippinerna senare i juli. Ska bli spännande att se hur hon bor och få spendera lite tid utanför fartyget också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar