17 oktober 2014

Galanta Galagossar

Kaptensbordet vid Galsmiddag 
Ledigheten är lite drygt en vecka gammal vid det här laget och det är alltid lika skönt att vara hemma. Fast såklart saknar jag Desiree som är kvar ombord så det är inte bara positivt att lämna båten för semester.

Sista tiden innan avmönstring präglades till stor del av tyfonväder, en stor som passerade längre österut medan jag var kvar ombord, och en super-tyfon på kommande strax efter jag lämnade. Så det har nog varit en del rullande och stampande den senaste tiden ombord i Aquarius. Fast när jag pratade med Desiree igår så sken solen och det var riktigt varmt i Ishigaki där de befann sig vid tillfället. Måndagen innan avmönstring vankades Galamiddag med befälsgänget (bilden ovan) och vi avnjöt god mat i trevligt sällskap. Food & Beverage-gänget dansar också till en kinesisk låt som jag tycker är rätt käck. Den går varm på kontoret stundtals. Se YouTube-klippet nedan för ett smakprov.


Nu är äntligen alla bilder från semestern i Filippinerna klara för visning. Sista redigeringen gjordes häromkvällen och nu har jag börjat publicera en del av bilderna Facebook. Jag hann till och med färdigt med underlaget till en fotobok jag beställde igår. Ser fram emot att kunna bläddra bland dessa härliga minnen.

Ikväll bär det av till Ludvika för att se Köping Hockey ta sig an Ludvika. Spännande värre!

Pearl Farm, Samal Island, Davao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar