21 oktober 2014

Höstrusk i Västmanland

I närheten av Trångfors Kraftstation
Visst kan jag sakna vädret på jobbet ibland. Naturligtvis är det ju dagar med busväder där också, speciellt i Tyfontider, men för det mesta är det rätt varmt och skönt. Så här långt på ledigheten har det varit rätt mediokert väder får jag säga.

Hösten i Sverige har dock sin charm och mysigt är det att sitta inne i stugvärmen, lyssna på lite go musik eller se en bra film, smutta på en whisky av valfri sort och ha det så där oförskämt bra. Ibland vågar man sig trots allt ge sig ut i naturen med kameran som sällskap och i söndags blev det en tur till Trångfors i Hallstahammars utkanter. Trolskt och rogivande ställde naturen oblygt upp på bild (exempel ovan och nedan).

"John Bauer-feeling"

1 kommentar:

  1. VÄDER Prognos för Sverige i morgon Onsdag får Götaland mulet VÄDER och regn som mattas under dagen. I Svealand samt i Norrlands östra delar väntas halvklart till mulet VÄDER och i stort sett uppehåll. De västra delarna av Norrland får mulet väder och tidvis snöfall. Från nära 10 grader i söder ned till omkring 10 minusgrader i norra Lapplandsfjällen.

    SvaraRadera