30 juli 2015

Avmönstringsdag i morgon

Där bortom bergen ligger flygplatsen

Hong Kong OCEAN TERMINAL, SOUTH SIDE, HONG KONG
2015-07-30, kl 11:45 svensk tid


Navigator seat på SPC
Jag har aldrig varit i en båt där dagarna går så fort, jag fattar ingenting. Nu är det plötsligt avmönstringsdag i morgon och jag håller precis och avslutar packningen. Dags att lämna över stafettpinnen till min avlösare Yin för att istället ägna mig åt 8 veckors ledighet. Flyget går hemåt framåt nattkröken lokal tid och det är Lufthansa som står för transporten den här gången. Det är en hel del som står på programmet under ledigheten och eftersom ansökan för uppehållstillstånd för Desiree är inlämnat så får hon inte komma med till Sverige innan den har gått igenom. Vi hoppas såklart att det inte tar för lång tid.

Jag återkommer på bloggfronten från hemmet i Köping.

Ha det gott!!
Utanför Hong Kong i månens ljus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar